Majakka-huvila sijaitsee loistavalla paikalla HimosYkkösen alueella. Lyhyt matka Himosareenalle, festareille sekä rinteisiin. Mahtavat näkymät suoraan länsi-himoksen rinteille. Majakka tarjoaa viihtyisät puitteet loman viettoon niin perheille kuin isommillekin ryhmille. Huvilassa 3 erillistä makuuhuonetta joissa yhdessä parisänky ja kahdessa 2 erillistä sänkyä. Parvella kaksi erillistä tilaa joissa toisessa on 3 erillistä sänkyä sekä toisessa tilassa 4 erillistä  sänkyä sekä lisäksi vielä levitettävä sohva takkahuoneessa. Majakka huvilan varaamalla saa nukkumapaikat jopa 15 henkilölle.

Sisääntulokerroksessa on täysin varustellut keittiö ja olohuone sekä kaksi erillistä makuuhuonetta, wc ja iso 40 neliön maisema parveke. Parvekkeella on kesäisin ruokaryhmä, leposohvat sekä kaasugrilli.

Parvi on eritetty kahdeksi eri tilaksi. Huvilan alakerrassa on erillinen makuuhuone parisängyllä, takkahuone, sauna, pesuhuone sekä erillinen wc. Huvilassa on ulkoporeallas, jonka voi halutessaan varata käyttöönsä. Ulkoporealtaan hinta 170 €/varausaika. Täällä viimeistään arjen huolet häviää.

Televisio löytyy keskikerroksesta ja tietysti takkahuoneesta. Radio/Bluetooth keskikerroksessa. Takkahuoneessa toinen jääkappi. Pihassa on kahden auton autokatos lämpöpistokkeilla, lisäksi hyvin tilaa useimmalle autoille. Majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Pakollinen lähtösiivousmaksu 196 € sekä liinavaatteet pedattuna (sisältää pyyhkeet) majoittujamäärän mukaan 20 € /hlö lisätään varaukselle.

Ei lemmikkejä.

Tutustu Majakan vuokrausehtoihin ennen vuokrausta!

Lisätiedot ja tiedustelut Majakkaa koskien ari@gohimos.fi